Aliensukujen historiaa

Tulen pyörittelemään tarinassani erinäisiä aliensukujen sukunimiä, joita kokoan tähän selvennykseksi ja lisätiedoksi.

Fardas: Ihonväri on periytyvällä geenillä sininen. Usein alaspäin kääntyvät suipot korvat. Olivat mahtipontinen aliensuku n.1000-luvulla, osaavat manipuloida ihmisiä ja saada heidät toimimaan oman päänsä mukaan. Tiedettävästi Fardasten viimeinen perijä katosi aikakoneella 2000-luvulle. 

De Vour: n.1000-luvulla kadonnut alamaailman pahissuku, joka havittelee alienmaailman herruutta. Suvun jäsenet ovat usein valkoisia ja punahiuksisia. Suvulla on taito saada kenet tahansa rakastumaan itseensä ja sen jäsenet kykenevät varastamaan sieluja sekä muuttelemaan muotoaan varastetun sielun mukaisesti. 

X-suvut: X-kirjaimella alkavat aliensuvut ovat olleet kautta aikojen yhteiskunnan peruskastia. Alieneiden väritys ja ulkomuoto voi vaihdella laidasta laitaan ja heidän kykynsä muuttuvat suvun mukaan. 

Xaver: Ei tunnettuja erityistaitoja.

Xeni: Kantaisän puolison Venlan suku. Suvun jäsenet usein violetteja, kykenevät manipuloimaan, tuhoamaan ja palauttamaan muistia. Suvun jäsenet kuolleet, viimeinen jäsen adoptoitiin ihmisille. 

Muut alienrodut: 

Hybridit: Ihmisen ja alienin rakkauden hedelmä. Hybridit eivät peri aivovoimia, mutta siirrettävä kyky säilyy geeniperimässä. Hybridit voivat siis siirtää geeniä eteenpäin, mutta eivät voi käyttää veren mukana kulkevaa manipulointigeeniä. 

Vampyyri-alien jälkeläiset: Vampyyrin ja alienin rakkauslapsi. Nämä hybridit perivät aivovoimat, mutta omaavat samalla myös vampyyrivoimat, joita aliengeeniperimä saattaa voimistaa entisestään. Pahojen voimien ottaessa vallan saattavat olla jopa voittamattomia. 

Sini-ihoiset ihmiset: Usein hybridin ja ihmisen jälkeläisiä. Eivät voi käyttää perimässään olevaa manipulointigeeniä, mutta voivat siirtää sitä eteenpäin.  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi, jätä risuja ja ruusuja. Kaikki palaute on tervetullutta ja auttaa inspiraatiota pysymään yllä! :)